Bookmark and Share    

 

Klub aftener på Skoda museet

09-04-2016 09:28
For 4 år siden holdt vi altid vores klubaftner om vinteren i klublokalet på Gummerup skole, det var en god aften hvis vi var over 8 personer. Så vi ville prøve at holde en klub aften på Skoda museet hvor vi skulle prøve at starte nogle af de gamle Skodaér op, der kom 14 personer denne aften. Vi blev så enige om at prøve en gang mere, denne gang skulle vi så flytte lidt om på bileren og der kom igen lige så mange personer. Det år steg antallet af besøgene på museet med et par 100 stykker, nok et tilfælde, men vi havde fået blod på tanden, så næste vinter halvår lagde vi alle vores vinter klub aftnerne på museet.
 
Vi havde masser af idéer til hvad der skulle laves, bla. Nyt indgangs område med butik, en museum grill så vi kan lave grill pølser til træf og en del andre små ting. Igen kom der i gemmen snit 14 personer til klub aftneren og det år steg besøges antallet med 300 gæster til museet. Mon dog om det var for vores klub aftner på museet at antallet af besøgene steg, eller var det bare et tilfælde, vi måtte prøve igen.
 
Så sidste vinter var vi i gang igen, også der havde vi masser af idéer, der skulle vores personale rum have en større omgang, der skulle også sættes en del lysskilte op, der skulle flyttes en hel del rundt på bileren og igen en hel del små ting der også skulle laves, faktisk havde vi gang i så meget at vi måtte holde klubaftner nogen gang vær fjortens dag. Da vi så lukket sæsonen for museet 2015 viste det sig at vi igen var steget med 500 gæster og dermed kan det så ikke være et tilfælde at vi har så mange gæster på museet, det må simpelhed være pga. alt det arbejde vi har lagt der på vores klubaftner.
 
Så selvfølge har vi brugt vinter halvåret på museet igen, og da vi aldrig løber tør for ideer, har vi igen i år fået lavet en masse på museet og igen har vi i de sidste 3 måneder mødtes vær 14 fjortens dag på museet, vi er nu ved at være i mål så vi er klar til åbningen af den nye sæson 2016 d. 1 maj og Store Skoda træf d. 7 maj kl. 12:00. Vi har bla. Fået lavet grillen dobbelt så stor, fået lavet en udstilling af en adskilt gearkasse, et museum for brugs værktøj i hjemmet, fået opsat den gamle pylon som Skoda Ejby har sponseret, fået lavet en særudstilling om oda som deltog i Mongol Rally 2015 med 21135 km på bare 6 uger og så er vi ved at lave museet mere levende med lys og lyd, dertil kommer der så en masse andre små ting som også er blevet lavet. Stor tak til Skoda klub Danmarks medlemmer for det store arbejde de lægger i Skoda museum Danmark, uden dem var alt dette ikke lykkes.
 
Med venlig hilsen
Jens Andresen
Årup

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar