Bookmark and Share    

Felicia og Coupetræf CZ - 2010

Se billederne fra træffet: Klik herFelicia og Coupe træf.

Fredag eftermiddag, kort før Skoda Touren var slut, var vi 3 sæt, Ina og Edvin – Tove og Poul og os der sammen med Slava, kørte videre til Melnik i Tjekkiet hvor den tjekkiske Felicia og Coupe Klub holdt deres årlige træf.

Efter indkvartering i et gammelkomunistisk containerbyggeri som absolut ikke var værd at skrive hjem om,( det var stadig 30 grader og vinduerne havde ikke været åbnet i meget lang tid,) gik vi en tur rundt på campingpladsen hvor der allerede var godt gang i boderne, vi fik da også en del reservedele indkøbt til en ret rimelig pris.

Lørdag formiddag gik med flere indkøb samt rund for, at se de mange fine biler. Efter middag skulle vi ud og køre en tur rundt i området, vi blev linet op uden for campingpladsen med Feliciaerne forest og hvilket smukt syn, over 100 Feliciaer på række.

Coupe og Rapiderne kunne vi ikke se, så mange var der, men som Slava sagde ” er det ikke en flot slange” og det kunne vi kun give ham ret i. Desværre tabte vi Coupe og Rapiderne undervejs men for os var det en flot tur.

Efter turen var der udstilling af bilerne.

Søndag formiddag kørte alle hjemad igen, Tove og Poul kørte mod Danmark, medens Ina og Edvin og vi to, tog et par dage mere på campingpladsen, nu i nogle moderne hytter. Byen Melnik er absolut et besøg værd.

Derfra gik turen hjemad, via Skoda campingpladsen i Kosmonosy, til Hotel Zamecek oppe ved Hrensko hvor vi var et par dage, det område bliver man aldrig træt af.


Linda og Hans