Bookmark and Share    

Skoda Tour 2016

Škoda Tour er et årligt møde for Škoda bilejere, entusiaster og venner. Deltager har biler med af mange forskellige årgange fra de ældre op til de nyeste modeller. Der er alle alders grupper med til Skoda træf, familier, ældre og børn i alle alder fælles for alle er at de kører biler med Škoda logo på.

Skoda træf blev startet i 1966 da fans af den "Winged pil" mødtes til træf i Tjekkoslovakiet og senere i flere andre lande. I de tidlige år kom deltagerne hovedsageligt fra DDR senere kom der også deltagere fra Danmark, Storbritannien og Holland m.m. Disse dage er der deltagere fra 11 europæiske lande. Antal deltagere varierer mellem 200 til 400 personer og de fleste af dem kommer regelmæssigt hvert år, der er deltager fra Tyskland og Danmark, som har deltaget mere end 20 gange.

Dette års Skoda træf  finder sted i Tjekkiet i byen Seč, ca. 100km fra Prag. Der vil være mulighed for at bestille hotel værelser i forskellig størrelser eller man kan medbringe egen campingvogn/autocamper. Der er mulighed for at deltage i fælles kørelse der ned sammen med medlemmer fra Skoda klub Danmark.

Der er mange forskellig aktiviteter man kan deltage i blandt andet:
Heldagsudflugt med bus – Besøg til byen Kutna Hora - https://en.wikipedia.org/wiki/Kutn%C3%A1_Hora
 
Heldagsudflugt med bus – Kunětická hora et gotisk slot. http://www.hrad-kunetickahora.cz/fotogalerie/soucasne/
 
Heldagsudflugt med bus – besøg IVECOs fabrik i byen Vysoke Myto
 
Halvdagstur i egen bil - Mulighed for at køre på racerbanen http://www.autodromvmyto.cz/
 
Travetur i Zelezny Hory bjergene (Jernbjergene)
 
Škoda Tour Rally - Den velkendte Rallytur. Ruten vil føre deltagerne gennem området og der vil være check-points med interessante og underholdende opgaver
 
Konkurrence om flottest dekorerede og mest velholdte bil
 
Ud over det er der forskellig fælles aktiviteter om aften.
 
Tilmeldings blanket kan hentes her: Tilmeldings blanket
Tilmeldings detaljer kan hentes her: Tilmeldings detaljer
 
Hvis der er spørgsmål omkring touren er i velkommen til at kontakte :
 
Hans Erik Hansen på: llhheh@gmail.(com) eller på Mobil +4561540757   fjern () fra email
 
Bemærk Skoda klub Danmark har ikke nået med træffet at gøre andet at flere medlemmer deltager, spørgsmål til arrangørerne bedes rettes til martina@skodatour.eu eller se mere på http://www.skodatour.eu/