Bookmark and Share    

 

Gamle Nyheder

01-12-2015 12:00

Juleafslutning søndag d. 29 november 2015
klik på linket
_________________________________________________________________

Ålsbo motorstævne 2015Vi mødes på Drosselvej i Årup kl. 10.00. til kaffe og rundstykker samt sagt goddag til 2 nye medlemmer, Ole og Søren. Da det var indtaget satte vi kurs mod Ålsbo fiskesøer hvor træffet foregik.
Her fik vi linet vore biler op og gik rundt og så på de mange andre fine biler.
Kl. 13.00 gik starten på orienteringsløbet, gennem småbyer som Hønnerup, Kerte og Emtekær, forbi Wedellsborg og Tybrind, langs Gamborg fjord og op til Strib hvor en af posterne var samt mulighed for at spise den medbragte mad, videre rundt langs Båring vig til Skåstrup, derfra mod syd igen rundt om Brenderup, Vejrup og tilbage til Ålsbo hvor man skulle være tilbage inden kl. 17.00. en meget lang, men køn tur og det var da heller ikke ret mange der nåede tilbage inden for tidsfristen og selv om bussen fik lov at bestille noget nåede vi det da heller ikke.
Men vi nåede tilbage til Ulla og Jens, hvor Ulla havde fået gang i grillen og så fik vi lavet vores egne livretter og hygget til langt ud på natten.

Tak til Ulla og Jens for deres gæstfrihed og en hyggelig dag.__________________________________________________________________

Gyldensteen strandDet nye vådområde ved Gyldensteen strand viste sig fra sin bedste side da Skoda klub Danmark / Fyn besøgte det lørdag d. 20. maj.
Turen begyndte i Otterup kl. 13.00. Her blev der lejlighed til at hilse på 2 nye medlemmer, Lis og Heine samt Alex.
Med Tove og Poul i spidsen kørte vi ad de små veje ud mod Klintebjerg havn hvor vi havde det første stop. Videre et lille stykke vej hvor vi gjorde holdt et sted hvor man kan se Lindø værftet fra søsiden, videre op langs kysten til vi nåede Flyvesandet hvor vi var ude og strække ben og kiggede ud over vandet. Derfra blev kursen sat mod Gyldensteen strand og vådområdet. Her har Åge V Jensens fond genetableret en over 350 ha. Kystlagune og en lige så stor ferskvandssø samt P plads ved gården Eriksholm med udstillings og undervisningslokaler samt bord og bænke så man har mulighed for at drikke den medbragte kaffe og det benyttede vi os så af.
Tove havde sagt at vi kun skulle medbringe kaffe selv, så skulle hun nok sørge for kage.
Efter en lille gåtur rundt i området gik turen videre mod Bogense, undervejs var vi oppe i et af de nyopførte udsigtstårne hvor man kan se udover området. Turen sluttede på Bogense havn, herfra kørte vi hjemad.

En stor tak til Tove og Poul for en skøn tur.
____________________________________________________________
Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden.

I forbindelse med at vi i Skoda klub Danmark / Fyn udstillede vore biler ved Årup bymarked, vandt en af klubbens medlemmer et gavekort til Terrariet i Vissenbjerg. Det har vi købt af ham, så derfor besøger vi, søndag d. 22. marts, Terrariet i Vissenbjerg. Entreen er derfor gratis for klubbens medlemmer.

Vi mødes ved Terrariet, Kirkehelle 5 5492 Vissenbjerg kl. 13.00.

Efter at have set b la. slanger, vandrerne pinde, gekkoér, Leguaner, og diverse padder m.m. kører vi ud og finder kaffen et sted.

Tilmelding ikke nødvendig, men kassereren hører gerne fra jer.

Tlf. 2618 0419 W-mail LLhheh@gmail.com.

Linda Hansen______________________________________________________________Efterårstræf på Hohenwarte

Hohenwarte ligger midt i den naturskønne fredede Tøndermarsk, kun 2 km. fra Vadehavet, hvor der er rige muligheder for at opleve Marskens natur og dyreliv. Hohenwarte bliver drevet som hobby landbrug, hvor man kæler med dyrene og rider på hestene. Socialt samvær er der masser af, og man kan være med eller passe sig selv. En ting er sikkert – man er altid velkommen til at blande sig!

Skoda klub Fyn afholder d.18. – 20. september et lille træf på bondegården Hohenwarte i Højer.

Vi mødes på ”gården” fredag i løbet af eftermiddagen. Kl. 18 er der fællesspisning, spisning foregår i spisesalen. Husk at bestille mad v./bestilling af værelse. Vi sørger selvfølgelig for, at vi sidder sammen. Drikkevarer medbringes selv.

Fredag og lørdag aften har vi mulighed for at låne et fælleslokale, hvor vi kan hygge og snakke.

Lørdag er hyggedag for børn og voksne. Der vil måske blive arrangeret en hestevognstur ud i marsken medbringende eftermiddagskaffe, mere info ved ankomst. Deltagergebyr må påregnes. Der er mulighed for at besøge Højer Møller, en hyggelig lille mølle, hvor man kan prøve forskellige ting og købe en is. Derudover er både Højer sluse og Højer pølser bestemt et besøg værd. Sidst men ikke mindst kan Fruens Vilje anbefales, her får man Sønderjysk kaffebord, pris kr. 100,- pr. person. Der er åbent lørdag og søndag fra kl. 14.00 – 16.00. Bordbestilling anbefales. Der er ca. en halv times kørsel til grænsebutikkerne, så der er også mulighed for at købe lidt med hjem.

På bondegården er der klappedyr, legeplads og mulighed for hesteridning.

Tilmelding til Tommy på tlf. 30 67 13 66

Bestilling af værelser og mad på tlf. 74 78 93 83 (husk at sige du komme fra Skoda klubben ) så vi kan spise samme. Vi har forudbestilt alle værelser, dog kun indtil 1. juni - derfor værelsesbestilling inden 1. juni - herefter er der ikke garanti for et værelse.

Begrænsede pladser tilmelding efter først til mølleprincippet – Lejligheder med bad forbeholdes til gæster med 2 overnatninger.

Generel info:

Der er forskellige værelser både med og uden bad.

Værelserne bookes hurtigt, så bestil allerede nu.

Morgenmad skal AFBESTILLES, hvis dette ikke ønskes

Aftensmad fredag og lørdag bestilles ved bestilling af værelse.

Det er muligt, at medbringe en campingvogn. Der forefindes lille sanitetsbygning til campister. Dette skal også bestilles på ovennævnte telefonnummer.

Afregning fortages når man kører hjem søndag, både for overnatning og spisning

Se evt. mere på http://hohenwarte.dk/ eller kontakt Tommy

Priser med Halvpension

Pakke 1: 2 personer i værelse med fælles bad i 2 nætter =916 kr. pr. person

Pakke 2: 2 personer i værelse med eget bad i 2 nætter =1016 kr. pr. person

Priser uden Halvpension

Pakke 3: 2 Personer i værelse med fælles bad i 2 nætter =500 kr. pr. person

Pakke 4: 2 personer i værelse med eget bad i 2 nætter = 600 kr. pr person

Børn under 12 år halv pris

Børn under 2 år Gratis

Mulighed for at tilkøb af madpakke kaffe og kage lørdag spørg ved tilmelding
___________________________________________________________

Søndagsturen
Som vi "plejer", har vi hvert år køreture, ud i det blå. Vi "plejer", at gøre dette en mandag aften.

Der var forslag fra et par familie fædre, at vi denne gang arrangerede det en søndag, så børn og deres forældre kunne deltage sammen.

Vi blev foreslået, som planlægger af turen.
Søndag den 7. sep. skulle vi mødes ved Gummerup skole.

Vejret var godt, og vi så frem til, at møde en flok forventningsfulde børn, når vi nåede frem.

Vi måtte dog kigge langt efter børnene, men heldigvis havde Linda og Hans taget deres søn, Jesper med, så helt uden "børn" var vi da ikke. Foruden de 3, var Kurt, Maybritt og Søren mødt op.

Første etape gik mod Voldtofte, Strandby, Håstrup, Faldsled, ned forbi Stensgård, forbi Trente Mølle til P-pladsen ( 102 m. o. h.), ved Trebjerg (128 m.o.h.)

Vi nyder kaffen og udsigten, mens Jesper krudter af i bakkerne.

Vi fortsætter mod Gl. Stennerup, forbi Arreskov Slot og sø, mod Gærup. Videre mod Faaborg til Naturlegepladsen, vi indtager den sidste kaffe, mens Jesper undrer sig over, at hans forældre aldrig har taget ham med, til dette fantastiske sted, både for børn og voksne.

Hans havde lavet en aftale, med røgeriet på Faaborg havn, ang. aftensmad, den var tilsyneladende gået i glemme bogen, der var lukket da vi ankom.

Efter at havde set det nye Havnebad, skulle vi finde et sted at spise, netop lige denne dag, var der ikke mange muligheder i Faaborg, men på torvet var der en Asiasisk restaurant.

Efter et for Edvin udefineligt måltid, foreslog Søren vi skulle køre til Fjællebroen og drikke aftenskaffe, hvilket vi gjorde.

Tak til deltagerne.

Edvin og Ina

____________________________________________________

Mandag den 1. september kl. 19.00: Ingen klubaften på Fyn
Søndag den 7. september kl. 13.00:

Tur i det blå
fra klublokalet på Gummerup Skole, Byvejen 57, Glamsbjerg.
Husk kaffe!

Mandag den 6. oktober kl. 19.00:
Klubaften på museet
Nårupvej 32, Krengerup, Glamsbjerg.
Planlægning af arbejdet på museet i vintermånederne.
Fredag-søndag den 10.-12. oktober:

Efterårstræf Efterårstræf med sort sol
på Hohenwarte i Højer.

Hohenwarte ligger midt i den naturskønne fredede Tøndermarsk, kun 2 km. fra Vadehavet, hvor der er rige muligheder for at opleve Marskens natur og dyreliv. Hohenwarte bliver drevet som hobby landbrug, hvor man kæler med dyrene og rider på hestene. Socialt samvær er der masser af, og man kan være med eller passe sig selv. En ting er sikkert – man er altid velkommen til at blande sig!
Skoda Klub Fyn afholder den 10.–12. oktober et lille træf på bondegården Hohenwarte i Højer.
Tilmelding til Tommy på tlf. 3067 1366.

Søndag den 26. oktober:
Fynmedlemmer: Madpakketur sammen med Jylland til
Gjern Automobilmuseum
Vi mødes hos koda i Fredericia 1 1/2 time før arrangementet starter i Jylland, ring evt. til Aage Wiberg 9720 9737, mobil: 2971 6314, for tidspunkt, hvornår de starter.
Mandag den 3. november kl. 19.00:

Klubaften på museet
Nårupvej 32, Krengerup, Glamsbjerg.
Søndag den 30. november kl. 12.00:

Julefrokost og juletræ Fyn
på Gummerup Skole, Byvejen 57, Glamsbjerg.

________________________________________________
Den 13.–15. juni:
Glamsbjerg Sommerlege.

Oldtimer og klassiske biler - for tidspunkt
kontakt Jens, tlf. 5024 0086 eller Hans, tlf. 6472 1904.
Lørdag den 14. juni kl. 9.30-15.00:

Rallysprint i Ringe.
Lørdag den 28. juni kl. 9.00:

Årup Bymarked og Ålsbo Træf

Lørdag den 28. juni mødes vi i Aarup kl. 9.00 hvor vi udstiller vores biler til Aarup bymarked, Det gør vi til ca. kl. 11.45 hvor vi kører til Ålsbo Motor Stævne 2014, der er vi ca. kl. 12.00, hvor vi udstiller vores biler til kl. 13.00 derefter er der løbsarrangement med diverse konkurrencer, det koster 120 kr. for en bil at deltage. Alle deltagere skal være i mål senest kl. 17.00. Præmieuddeling umiddelbart efter at sidste deltager er i mål. Derefter er der hyggeligt samvær (medbragt mad) og der vil blive tændt op i grillen, som man er meget velkommen til at benytte. Der vil være mulighed for at campere med medbragt telt eller campingvogn i de dejlige omgivelser ved fiskesøen. Pris for overnatning er til fiskesøens sædvanlige billige priser.
S.U. til Jens Andresen senest d. 20. juni.
Lørdag den 9. august kl. 11.00-??:

Grilldag hos Sabine og Morten

Igen i år holder vi et hyggetræf i vores have i Vejen. Der vil blive tændt op i grillen, medbring selv mad. Øl, sodavand og vin kan købes til sædvanlige lave klubpriser. Der vil være mulighed for overnatning i eget telt eller campingvogn.

Dagens program :
Kl. 11.00 mødes vi hos os på Gammelbyvej 2, 6600 Vejen
Kl. 11.30 kører vi ned til Læborg Autohandel og ser på Sørens fine samling af veteranbiler og lastbiler (private samling) i et par timer.
Kl. 14.00 ca. kører vi en tur i det blå, hvor vi vil drikke den medbragte kaffe i en lille møllepark på hærvejen. Derefter kører vi hjem til os og stiller bilerne op på plænen og hygger ved grillen og fester lidt i teltet.
Søndag morgen vil der være fælles morgenmad ca. 20 kr. pr person.
Tilmelding senest den 1. august 2014 til
Morten: 2491 5554.
Sabine : 3089 2055.
Hilsen Sabine og Morten.


Søndag den 24. august kl. 13-17:
Store Bilklubdag på kodamuseet

Læs mere i næste Skoda Nyt.


___________________________________________________________________
2014:

I disse mørke vinteraftener holder vi klubaften 2 gange på en måned på Skodamuseet, Nårupvej 32, Krengerup, Glamsbjerg., hvor vi skal have ryddet op, flyttet rundt og gjort klar til den nye sæson.

Mandag den 3. marts.

Mandag den 17. marts.

Alle dage kl. 19.00.

Søndag den 9. marts kl. 13.00:

Ordinær generalforsamling på

Gummerup Skole, Byvejen 57, Glamsbjerg.

Lørdag den 5. april på Museet kl. 10.00: Klargøring

Klubben giver øl og vand samt pølser og brød til middag.

Søndag den 4. maj: Gamle biler ved Karoline i Middelfart

Mandag den 5. maj: Aftentur ud i det blå. Vi mødes ved Karoline i Middelfart kl. 19.00 medbring kaffe og brød.

Fredag den 16.–18. maj: St. Bededag/Landstræf. Se mere side 12 og 13.

Lørdag den 31. maj: Oldtimertræf i Gråsten

Klubben er til stede fra kl. 09.00 på pladsen, hvor vi er vært ved en kop kaffe.

Kommer man i nye biler parkeres på P- pladsen.

Vil man køre med til Tyskland i de gamle biler om eftermiddagen er der også mulighed for det.

Kontaktpersoner: Tommy, tlf. 3067 1366 – Edvin, tlf. 2168 9876.

Fredag den 13.–15. juni: Felicia og Coupe træf i Tjekkiet

Sted kommer på hjemmesiden eller i næste nr. af koda Nyt.

Lørdag den 28. juni: Årup bymarked og Ålsbo træf. Mere i næste koda Nyt.
_____________________________________________________________

Indkaldelse til ordinær
Generalforsamling
Søndag den 9. marts 2014 Kl. 14 00
I klublokalet på Gummerup skole
Byvejen 57 5620 Glamsbjerg

Dagsorden
(Škoda Klub Danmark Fynsafd.)

1: Valg af dirigent og referent
2: Formandens beretning
3: Regnskab for året 2013
4: Indkomne forslag *)
5: Fastsættelse af kontingent for det kommende år
6: Valg til bestyrelsen
7: Eventuelt

*) Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen

Stemmeberettigede er kun de medlemmer der har betalt kontingent for året 2014 – senest 8 dage før generalforsamlingen.Som sædvanlig er klubben vært ved lidt mad før generalforsamlingen.
Spisningen starter kl. 1300 også i klublokalet. Dette kræver tilmelding til kassereren – Linda Hansen senest d. 1. marts 2014
Tlf: 6472 1904
Mobil: 2618 0419
E-mail: linda.hansen@skodaklub-danmark.dk
Tilmelding er bindende

GIROKORT VEDLAGT – kontingent for 2014 – 275,00 kr.
BANKOVERFØRELSE Reg. Nr. 1551 konto nr. 7539754
SWIFT-BIC: DABADKKK


E-mail. Måske har vi ikke din e-mail adresse eller har du fået en ny?
Send en mail til Linda så vi kan få den på listen, det er hurtigere, og billigere, at kontakte jer på den måde.
________________________________________________________________


Juleafslutning på Fyn "klik på teksten"

______________________________________________________________

2014:

I disse mørke vinteraftener, holder vi klubaften 2 gange på en måned i 3 måneder. Klubaftenerne afholdes på Skodamuseet, Nårupvej 32 Krengerup, Glamsbjerg, hvor vi skal have ryddet op, flyttet biler rundt og gjort klar til den nye sæson.

Mandag den 6. januar.

Mandag den 20. januar.

Mandag den 3. februar.

Mandag den 17. februar.

Mandag den 3. marts.

Mandag den 17. marts.

Alle dage kl. 19.00.


Søndag den 9. marts kl. 13.00:
Ordinær generalforsamling

Gummerup Skole
Byvejen 57 i Glamsbjerg.
_______________________________________________________________


Tegllund auto i Vejen havde lørdag den 10. august besøg af medlemmer af Škoda klub Danmark. Klubben havde fået lov til at udstille vores biler foran bilhuset og selv om det ikke var den bedste sommerdag, kom der alligevel en del og så vores biler, spist vores pølser og drukket kaffen som Tegllund var vært ved. Vi så da også nogle fra Facebook gruppen som kom og udstillede deres biler.

Ud på eftermiddagen kørte vi hen til Sabine og Morten hvor de havde slået et stort telt op. Vi fik placeret campingvognene (Tanja opgav teltet) og set på Mortens ”brandbil”.

Der blev tændt op i grillen så vi alle kunne få vores livretter, hvis man ellers havde fået det med.

Jens kørte bil og trailer ind i teltet så der var god musik hele aftenen.

Et par af naboerne kom med deres biler og brændte dæk af.

Inden natten var omme var der vist nok nogle af de unge der nåede at få et bad også.

Alt i alt en rigtig god weekend som vi gør om igen næste år.

Tak til Sabine og Morten deres gæstfrihed

Linda og Hans

____________________________________________________________
Turen til Langesø.Endelig stod barometeret på smukt og kalenderen på køretur ud i det blå, nærmere betegnet Langesø. På trods af vores fremskredne alder havde ingen af os været der før, så vi blev enige om, at brygge en kande og smøre et par klemmer, og tage af sted først på eftermiddagen.
Tures skulle foregå i vores Felicia fra 1961, som i de sidste to år, havde stået på museet, vi har valgt, at det skal være vores foretrukne bil i år.
Efter at have gennemtrævlet, mange af de Syd- og Midtfynske veje, nåede vi frem til P-pladsen ved Langesø, frem med campingbord og stole, og så en dejlig kop kaffe.
Tjalfe var lidt utålmodig og ville gerne på opdagelse i området, så vi måtte alle tre ud på en luftetur. Lækkert område, som kan ta` lang tid at udforske.
Tilbage til vores lille lejr, havde sulten nu meldt sig, og de flade madder blev hurtigt sat til livs.
Kort efter begyndte det at myldre frem med Škodaer, 9 i alt og 18 personer.
Efter at have hilst på hinanden, og snakket en hel masse, startede vi på en fantastisk tur i omegnen, anført af Maude og Palle, Palle er opvokset i området, så han var helt på hjemmebane og kunne vise os alt, hvad der var værd at se, på disse kanter. Vi har ikke helt styr på det, men tror vi kørte mindst 50 km, af små og snoede asfalt og grusveje, forbi en del større godser, en gammel vandmølle, hvor vi gjorde holdt, gennem skove osv., inden vi igen var tilbage ved udgangspunktet.
Lidt tilbage i forhold til P-pladsen, var der borde og bænke, til fri afbenyttelse, så kaffen og det hjemmebragte kom hurtigt frem, fra diverse bagagerum, og blev indtaget i aftensolens sidste stråler.

Da vi havde drukket ud og snakket af, var det tid til at stikke næsen sydpå.
Det blev en lang og dejlig tur, ingen problem, når man har en trofast veteran som transportmiddel, den har i år kørt ca. 3.200 km.

Tak til Maude og Palle for en vel tilrettelagt og spændende tur, i et meget smukt område.

Hilsen Tjalfe og Edvina.______________________________________________

Så er der igen stumpmarked i De Gule Haller
Lykkevalg 18 Korinth 18 DK-5600 Fåborg

Den 4 maj 2013 kl. 10,00-16,00

Fri entre og parkering. Mad og drikke kan købes.
65 indendørs stande på ca. 20 M2 til 150 kr. pr stand.
WWW STUMPEMARKEDFYN.DK

Stort stumpemarked for al veteran:
Biler - MC - Knallert - og traktorer mm.

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar